Historie og utvikling til THERMO IPS

Selskapet vårt har en historie med solide røtter. Det ble etablert av to venner - Daniel og Łukasz. Helt fra starten av firmaet THERMO IPS, har vi satset på innovasjon, høyeste kvalitet på produkter, virksomhet som er i samsvar med økologi og rask levering av tjenester. Vårt firma identifiseres med moderne og praktiske løsninger for bygningsisolasjonssystemer. Fokus på kontinuerlig utvikling og ekspertise gjør at massevis av kunder har tillit til oss. 

Året 2012

Firmaet IPS Selskapet med begrenset ansvar [IPS sp z o.o.] ble etablert i 2012. I starten var Łukasz og Daniel involvert i å selge et annet sortiment. Ideen om å utvide virksomheten med produksjonen THERMO IPS ble inspirert av yrkessuksessen til far til én av grunnleggerne - Jarosław og hans enorme, 25-årige erfaring innen produksjon og salg av varmeisolerende elementer av isopor på det polske og utenlandske markedet.

Året 2015                                     

Etter en grundig analyse av markedsbehovene bestemte firmaeierne seg for å utvide virksomheten med produksjon av isoleringselementer av mineralull. Ull ble på den tiden stadig mer populær og ga store muligheter for fremtiden.

Ettersom nye entreprenører hadde svært god opinion om produktet og etter de første salgssuksessene, ble alle inntekter investert i et produksjonslager og en moderne maskinpark, individuelt tilrettelagt for bedriftens behov. Interessant nok opprettholdes reinvesteringsstrategien til i dag. Mesteparten av overskuddet går til videreutvikling av firmaet for å øke produktenes kvalitet og effektivitet.

Året 2016

I 2016 signerte firmaeierne de første kontraktene med innenlandske mottakere, noe som viste seg å være neste skritt til suksess.

Året 2018

Produksjonsarbeidene har blitt omorganisert og arealet til anlegget vårt ble tredoblet. På den tiden ble produktene våre transportert til utenlandske markeder for første gang.

Året 2019

Installasjon av en innovativ produksjonslinje tillot oss å øke produksjonseffektiviteten betydelig. Vi produserer i dag blant annet 20 000 plugger i timen, noe vi anser som en stor suksess!

Finn ut om løsninger av ull og ullprodukter

Vi har solide prosesser, utmerket geografisk dekning med distribusjonspartnere av verdensklasse og et erfarent og pålitelig team

Dynamisk utvikling og stor suksess ville ikke vært mulig uten våre ansatte som skaper karakteren og personligheten til Thermo IPS. Vi setter stor pris på deres entusiasme, kreativitet, erfaring og engasjement.

Kunder til THERMO IPS, bortsett fra produkter av høyeste kvalitet, verdsetter samarbeidet med oss. Vi behandler enhver bestilling individuelt, og takket være det behandles alle våre kunder individuelt. Vi satser på stadig utvikling, og takket være kontinuerlig opplæring av våre ansatte tilbyr vi profesjonell rådgivning og effektiv logistikk. Vi tilbyr en gunstig og pålitelig forsyningskilde. Vår arbeidstid er tilpasset til våre kunders behov, og derfor sikrer vi at bestillingen din blir gjennomført ved å overholde frister, omfattende og problemfritt.

Takket være våre egne tekniske og logistiske fasiliteter samt leveringsmuligheter, er vi et helt uavhengig selskap som er forbredt på nye erfaringer. Vi tilbyr omfattende investeringstjenester, vi har moderne utstyr og vi jobber med de beste utprøvde materialene.

 

Vi er stolte over at vår erfaring og besluttsomhet er grunnen til at vi har utviklet en sterk og stabil posisjon på markedet til produsenter av varmeisolerende materialer. THERMO IPS anerkjennes og identifiseres med innovative termiske isolasjonsteknologier for energibesparende bygningskonstruksjoner.

 

KUNNSKAPSBASE