Kiler av mineralull

Mineralullkiler har den karakteristiske formen til en trekant - rektangulær eller likebenet. De brukes oftest i hjørnene av bygninger før påføring av varmesveiset takpapp. Hovedoppgaven deres er å forhindre kollaps av takpappen under bearbeiding av skorsteiner, takvinduer ogtakluker. 

Mineralullskråningskiler kan ha forskjellige start- og slutttykkelser. De brukes oftest til skråningsprofilering. De fungerer godt på nesten alle typer tak. Som et resultat samler vannet seg ikke, men renner fritt. Disse kilene er vanligvis montert direkte på bakken
eller termisk isolasjon.

Mineralullkiler - egenskaper

Mineralull fungerer perfekt som en termisk og akustisk isolator. Dette skyldes den lave varmeledningsevnen til luft i mellomrommene mellom fibrene. Dette materialet absorberer også perfekt lyd.

Mineralull er laget av naturlige og fornybare råvarer. Produksjonen, basert på de nyeste teknologiene, er miljøvennlig. Alt dette skyldes det minimale forbruket av gass, elektrisitet og trykkluft. Dessuten kan selve ullen resirkuleres 100%.
En ekstra fordel med mineralull er total brannmotstand - den har høyeste
brannmotstandsklasse A1 i den europeiske A1-F-klassifiseringen med sju nivåer. Takket være dette påvirker bruken beskyttelsen av hele bygningen mot spredning av en eventuell brann. Alle egenskapene til mineralull gjør at mineralullskiler i dag er et populært materiale, ofte brukt på ulike typer byggeplasser.

Takkile av mineralull - fordeler

En takkile av mineralull er en løsning som er svært ofte brukt av byggefirmaer. Det er praktisk talt uunnværlig for et flatt tak. Bruken lar deg redusere kostnadene og oppnå bedre resultater, fordi vanntettingen av taket forblir intakt. Mineralull er for tiden det beste tilgjengelige materialet for denne typen bruk fordi det ikke absorberer fuktighet. Installasjonen av mineralullkilen er veldig enkel og sparer tid. Det sikrer riktig drenering, forhindrer opphopning av vann, for eksempel rundt skorsteinen, noe som også sikrer brannsikkerhet.

Mineralullisokliner kan ha forskjellige størrelser avhengig av de arkitektoniske kravene som følger av prosjektet som gjennomføres. Vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med tilbudet vårt, inkludert mineralullisokliner!

🇩🇪 Deutsche Version: Dachkeile aus Mineralwolle

KUNNSKAPSBASE