Takskråninger laget av mineralull

Kravene til moderne konstruksjon krever bruk av passende isolasjonsmaterialer for flate tak. Takskråninger av mineralull vil finne anvendelse i denne situasjonen. De gjør det lettere å montere isolasjonsplatene i riktig vinkel og hindrer at vann samler seg, men renner av uten større hindringer. Takskråninger av mineralull er mye mer presise enn en struktur laget av en betongmasse. De muliggjør effektiv drenering av vann til takrennen eller innløpet. Deres ekstra fordel er den termiske isolasjonsfunksjonen. De sørger for at det om vinteren ikke går tap av varme fra bygningen, og om sommeren trenger ikke varmen inn. 

Takskråninger av mineralull - egenskaper

Den termiske konduktivitetskoeffisienten til mineralull er relativt lav, noe som sikrer termisk stabilitet til rommene i bygningen den ble brukt i. Det reduserer også støynivået.

Den er dampgjennomtrengelig, men holder ikke på vann. Det vil garantert ikke utvikle seg sopp, bakterier eller mugg i interiøret. Det er glass og steinull. Glassull er mer plastisk - den er laget av kvartssand og glasskuler. På den annen side er steinull hardere, så den kan installeres på steder som er utsatt for større belastninger.

Takskråninger av mineralull - egenskaper

Takskråninger kan ha ulike høyder, noe som gjør det enkelt å justere riktig helningsvinkel. Tykkelsen på de spesifikke bakkene og motbakkene avhenger av kravene til et spesifikt prosjekt. De er helt ubrennbare fordi de har høyeste brannmotstandsklasse A1. Dessuten er de motstandsdyktige mot ugunstige og ofte skiftende værforhold - vind, regn, snø, frost eller høy temperatur.

Viktigere er at isolasjonsparametrene til takskråninger av mineralull ikke forringes over tid - de er holdbare og beholder egenskapene i mange år. Takket være dette slipper beboerne i bygget å bekymre seg over behovet for oppussing.

Vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med tilbudet og kjøp av takskråninger av mineralull!

🇩🇪 Deutsche Version: Dachschrägen aus Mineralwolle

KUNNSKAPSBASE