Varmeisolasjon med skrå isolasjonsprofiler

Alle drømmer om et varmt, trygt og økonomisk hus. Hovedårsaken til varmetap i bygninger er konstruksjonsfeil samt feilmonterte installasjoner og varmeisolasjon. Taket er et viktig del av effektiv isolasjon i både nye og eksisterende bygg. Uansett om taket er flatt eller bratt, kan opptil 30 % av varmen forsvinne gjennom taket. 

Isolering av flate tak

Kravene til isolering av flate tak stadig øker. I tillegg til energieffektivitet tar de hensyn til sikkerhet, holdbarhet på produktene samt enkel og effektiv montering. Skrå takprofiler av mineralull brukes til å lage taksystemer med en flat overflate. Takisolering gir høy varmeisolasjon og reduserer dermed oppvarmingskostnadene. En av de viktige egenskapene til mineralull er dampgjennomtrengelighet; materialet tillater fri utslipp av vanndamp fra rom til utsiden. Et ganske viktig krav som stilles til takisolering er sikkerhet. Mineralull oppfyller kravene takket være økt brannsikkerhet. I tillegg er den holdbar, motstandsdyktig mot aldring, formstabil og enkel å montere. Dermed oppfyller den alle de ovennevnte kravene.

Skrå takprofiler av mineralull

Med skrå takprofiler kan et flatt tak profileres riktig, noe som sikrer effektiv drenering av regnvann. Vann som ligger på taket er hovedårsaken til skade på takets vanntetting. Et tak som ikke er riktig beskyttet eller er skadet genererer varmetap og øker dermed oppvarmingskostnadene. For å unngå problemer knyttet til feil vanntetting av taket, bør det brukes skrå takprofiler. Slike profiler gir mulighet for fri forming og profilering av takhelling på alle taktyper. Et slikt dekke er preget av høy varmeisoleringsevne, full brannmotstand og motstand mot alle ugunstige værforhold.

Pålitelig takisolasjonssystem

Egenskapene til systemene våre garanterer god takisolering. Denne løsningen vil bidra til å unngå situasjonen med vann som ligger på takflaten. Profilenes struktur og egenskaper sikrer den beste varmeisolasjonen. På grunn av at materialet er lett, belaster det ikke takkonstruksjonen nevneverdig. Det er verdt å understreke at produktet er veldig enkelt og raskt å installere. Det er en rask og holdbar løsning.

KUNNSKAPSBASE