OM OSS

OM IPS

Vi er en bedrift som produserer isolasjonstilbehør av mineralull. I årevis har vi hjulpet våre kunder med å lage sikker og holdbar varmeisolasjon. Vi er spesialister på produksjon av plugger, takkiler og skrå takprofiler av mineralull. Vi handler og tenker helhetlig. Hvis du ønsker å isolere en bygning profesjonelt, hos THERMO IPS kan du være sikker på at du er i de beste hendene.

Miljøvennlig og effektiv beskyttelse mot varmetap

Vi har bygget vår erfaring i 10 år. Vi hjelper kunder med å skape praktiske løsninger for varmeisolasjonssystemer. Vi opererer i harmoni med natur. Dette er vår misjon. Vi er åpne for nye utfordringer og ambisiøst samarbeid. Vi ønsker at våre kunder skal få enklere tilgang til innovative, pålitelige teknologier, et komplett tilbud av mineralullisolasjon tilbehør samt erfaren og dyktig personale. Hvert prosjekt hos THERMO IPS er skreddersydd.

Mange grunner til å være stolt, eller hva som skiller THERMO IPS ut

Vi har egne tekniske og logistiske fasiliteter og muligheter til å levere varer. En moderne produksjonslinje gjør at vi kan arbeide effektivt. For eksempel produserer vi så mange som 20 000 mineralullplugger i timen. Vi er et fullstendig uavhengig, pålitelig og profesjonelt selskap. Vi er ikke redde for å påta oss omfattende og kompliserte prosjekter. Vi sikrer komplett prosjektledelse, gir profesjonell rådgivning, har moderne utstyr og bruker de beste, utprøvde materialene. Dette skiller oss fra konkurrentene.

Vi har opparbeidet en sterk og stabil posisjon på markedet for produsenter av varmeisolasjonsmaterialer. THERMO IPS-merket er velkjent og assosiert med innovative isolasjonsteknologier for energisparende bygg. Vi har sterke prosesser og utmerket geografisk dekning med distributører i verdensklasse.

Et sted skapt av mennesker

Ansatte er vår største kapital, og derfor sørger vi for en vennlig arbeidsplass. THERMO IPS er et team på 40 ansatte som deler en felles visjon om fremtiden. Teamet består av mennesker som er engasjert i bedriftens virksomhet og har en reell innvirkning på den endelige formen på produktet. Den dynamiske utviklingen av THERMO IPS og den lange listen av suksesser ville ikke vært mulig uten våre ansatte. Det er et godt team av entusiaster som jobber med lidenskap og tro på det de gjør. Takket være dette er de ikke redde for selv de vanskeligste utfordringene. Kunnskapen og erfaringen gjør at vi kan tilby profesjonell service og gjennomføring av prosjekter, og dette er vår prioritet.

Suksess er større hvis den kan deles

Historien til bedriften vår er basert på solide røtter. Den ble etablert av to venner – Daniel og Łukasz, som var inspirert av faren til en av dem, Jarosław, og hans profesjonelle suksesser gjennom 25 års arbeid innen produksjon og salg av varmeisolasjonselementer.