SKRÅ TAKPROFILER AV MINERALULL

Skrå takprofiler av mineralull kan brukes i alle bygg med flatt tak. Med disse kan du profilere taket riktig og sikre god drenering av regnvann. Vann som ligger på taket er hovedårsaken til skade på takets vanntetting. Et tak som ikke er riktig beskyttet eller er skadet genererer varmetap og øker dermed oppvarmingskostnadene.

Garanterte fordeler

For å unngå problemer knyttet til feil vanntetting av taket, bør det brukes skrå takprofiler. Profilene gir mulighet for fri forming og profilering av takhelling på alle taktyper. Et slikt dekke er preget av høy varmeisoleringsevne, full brannmotstand og motstand mot alle ugunstige værforhold. Profilenes struktur og egenskaper sikrer den beste varmeisolasjonen. På grunn av at materialet er lett, belaster det ikke takkonstruksjonen nevneverdig. I tillegg er monteringen veldig enkel og rask. Det er en rask og holdbar løsning.

Mineralull og miljø

Varmeisolasjonstilbehør av mineralull produseres fra helt naturlige og fornybare råvarer. De reduserer smogutslipp, forbedrer energieffektiviteten og beskytter mot brann, fuktighet og mugg. Skrå profiler av mineralull kan motvirke klimaendringer og bidra til god helse, effektivitet og velvære. Med varmeisolasjonstilbehør av mineralull kan miljøvennlige bygninger prosjekteres. Kvalitet bekreftet av egenskapene Profilene er holdbare, motstandsdyktige mot aldring, formstabile og enkle å montere. En av de viktige egenskapene til mineralull er dampgjennomtrengelighet; materialet tillater fri utslipp av vanndamp fra rom til utsiden. I tillegg kjennetegnes de av høy isoleringsevne, er helt ubrennbare (den høyeste brannklassen, A1) og motstandsdyktige mot alle ugunstige værforhold.

Komponenter i det isolerende laget

∙ Bunnlag av mineralull – flat ull

∙ Fall og motfall – tykkelse i henhold til prosjektet

∙ Takbord – fra 2 til 4 cm

∙ Parapetkiler – 100 x 100 x 1000 mm

Et produkt tilpasset dine behov. Vi behandler hvert prosjekt individuelt. For å utarbeide et pristilbud, trenger vi følgende: Takplan i PDF- eller DWG-format, tykkelse på bunnlaget, fall i prosent (hvis hellingen ikke er fastsatt, sender vi vårt eget forslag). Størrelsen på en enkel plate er 1200 x 1800 mm. Tykkelsen avhenger av typen.

Garantert enkel og feilfri montering

Hver plate er nummerert og merket for å forenkle monteringen. I tillegg inkluderer leveransen et kart over plasseringen av platene, noe som reduserer risikoen for feilplassering til et minimum.