Mineralullplugger

Mineralullplugger er svært nyttige for å utføre hele varmeisolasjonsprosessen til en bygning. De gir termisk isolasjon på stedet der mekaniske koblinger brukes, og eliminerer også forekomsten av overflatekondens på koblingene, for eksempel i form av vanndamp eller frost. I tillegg bidrar de til å jevne ut overflaten. Dette gjør det igjen mye lettere å utføre arbeidet, spesielt når du installerer det skjulte nettet. Mineralullplugger beskytter mot utseendet av tørre flekker om høsten og våte flekker om sommeren, ansvarlig for dannelsen av den såkalte ,,marihøne-effekt’’. I tillegg forhindrer de frosting om vinteren, samt kritting, punktsaltholdighet, utseende av ulike typer mugg eller andre mikroorganismer. 

Mineralullplugger - egenskaper

Mineralull er mye brukt i konstruksjon takket være dens varmeisolerende egenskaper. Den pprettholder perfekt ønsket temperatur inne i bygningen. En annen fordel er fleksibilitet - den sprekker ikke når den presses mot ujevne overflater (i motsetning til polystyren). Det er dampgjennomtrengelig, men akkumulerer ikke vann. Den viser høy motstand mot nedbrytningseffekter av kjemiske eller biologiske midler. Den er brannsikker i høyeste A1-klasse. Den absorberer også lyder, slik at gatestøy ikke trenger inn i det indre av huset.

Hva forhindrer mineralullplugger?

Mineralullplugger kan komme i en rekke størrelser og former, men de vanligste er runde. De lar deg unngå kuldebroer, og derfor spiller de - til tross for deres iøynefallende utseende - en veldig viktig rolle. Når det gjelder deres generelle parametere, er trykkspenningen ved 10% relativ deformasjon 20 kPa, og strekkfastheten vinkelrett på flatene er ≥ 10 kPa.

Pluggene beskytter hodet på tappen som polystyren er festet med, noe som forhindrer det ugunstige fenomenet med punktkondensering av damp og dannelsen av misfarging av fasaden. Takket være disse små gjenstandene ser bygningen estetisk ut.

Vi inviterer deg til å benytte deg av tilbudet av mineralullplugger!

🇩🇪 Deutsche Version: Dübel aus Mineralwolle

KUNNSKAPSBASE